1 de octubre de 2007

Saludo Capitán


Corria l'any 2002, durant una travessia per la Mediterrània, quan vam ser assaltats per una fragata, governada perfectament, que a bord portava una tripulació de 23 corsaris desitjosos de passar a l'acció i mamprendre la gran aventura de fer nàixer la Filà Marins Corsaris.
Del cert, no sabíem que depararia aquesta cobdícia de pirateria que hui, després de cinc anys de navegació a través dels set mars, ens ha consolidat com a dignes representants de les hosts cristianes.
Cinc anys, que han curtit als nostres hòmens, bones aventures i desventures hem viscut. En la batalla no han flaquejat les forces i, arribat el moment d'atracar en port segur, estem preparats per a portar l'exèrcit cristià a la victòria davant la mitja lluna.
La decisió de prendre Dénia va ser cosa de la tripulació qui, confiant en les nostres possibilitats i erigint la meua persona com a capità d'aquesta nau corsària, va mamprendre la, fins ara, més gran de les nostres empreses. La nostra bandera negra oneja en el pal més alt i la nostra nau és coneguda com La Invencible. Ja són 24 anys els que em contemplen en aquest solcar la festa, enrolat en les naus més temudes que han travessat mars i vivint, des de quasi el començament, el naixement d'una il·lusió gran per descobrir mons nous.
Al meu costat, al davant de la tripulació, grans marins i més bons estrategs. Luis Villó, almirall destre i coneixedor dels perills del mar. Cristina Ferrer, brava donzella qui, enrolada aquest any de gràcia, desafiarà els elements per a la seguretat dels nostres.
Un total de 30 hòmens valerosos a qui dec l'honor de ser el capità. Un tresor ens espera que és la victòria final i l'agraïment als meus marins per la confiança dipositada en mi. Tot és bell al meu voltant en aquesta batalla per la conquista de la plaça de Dénia. Res ens doldrà per a donar a la festa dels Moros i Cristians de Dénia l’esplendor més gran.

Marins Corsaris, sempre navegant!!!

Jaume Pastor
Capità Cristià 2007

No hay comentarios:

Blogs Festers