1 de octubre de 2007

Saludo Primer Tró


Porte en la Festa de Moros i Cristians des del primer any. Recorde que en la primera “entrà de moros” els fills dels primers festers vam eixir vestits de moros amb un jeep al final de tot tirant caramels. D’aquell any fins avui han passat moltes coses i la majoria dels que anàvem en aquell jeep encara continuem vinculats a la festa de moros i cristians. Es portarà a la sang?, qui ho sap...
En setembre de 2002 vam començar una travessia que ens ha dut fins al 2007 amb la tripulació corsària al complet i enorgullida de ostentar la Capitania Cristiana, i junt al Capità Jaume Pastor i la Abanderà Cristina Ferrer segur que arribem al millor port. Han segut uns anys en els que ens han passat moltes coses, totes bones i a quina mes divertida, i crec que hem sabut estar a la altura que estes Festes es mereixen.
Voldria agrair a Maria Jesús Monfort i a tota la seva Junta Directiva per la labor realitzada estos últims anys que ha fet que aquesta Festa seguisca creixent i millorant.
Sense mes, convidar-vos a tots, en representació de la Filà Marins Corsaris, a que navegueu amb nosaltres aquestos dies d’agost, gaudint de la música i altres viandes.

MARINS CORSARIS, SEMPRE NAVEGANT!!!!

Dénia, Agost 2007
Luis Villó Sirerol

Blogs Festers